Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
De Moor autoberging werkt voor zware berging met een KingTowTruck 1150 rotator recovery towtruck
De Moor Autoberging
De specialist voor autoberging, pechhulp en autotransport uit Zeeland

Werk je met internationaal transport, dan kan het soms voorkomen dat één van je vrachtwagens in Frankrijk met pech stil komt te staan. Om ervoor te zorgen dat de lading toch op tijd haar bestemming bereikt, is het zaak dat je voertuig zo snel mogelijk weer de weg op kan. Een sleepdienst voor je vrachtwagen is dan ook onmisbaar in zo?n situatie. Bij de Moor Autoberging kun je overal in Europa en op ieder moment rekenen op professionele hulp langs de weg. In dit artikel leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen in geval van pech met vrachtwagens in Frankrijk.

Vrachtwagen sleepdienst Frankrijk nodig?

Waar je voertuig ook strandt, met onze afsleepdienst voor je vrachtwagen in Frankrijk kun je er zeker van zijn dat je snel en goed geholpen wordt. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor acute meldingen. Onze ervaren bergers zijn vervolgens snel ter plekke om de situatie te beoordelen om op een deskundige manier de vrachtwagen weg te slepen. De Moor Autoberging beschikt over professioneel materieel voor het slepen van vrachtwagens die zwaarder zijn dan 3.500 kg. Met onze sleepdienst voor vrachtwagens zorgen wij ervoor dat je voertuig op veilige en professionele wijze afgevoerd wordt. Ook in het geval van een repatriëring kun je rekenen op onze internationale sleepdienst voor de vrachtwagen. Wij transporteren de vrachtwagen van Frankrijk terug naar Nederland en leveren het vervolgens af op de gewenste locatie, zodat de vrachtwagen snel gerepareerd kan worden. Ondertussen kun jij gebruik maken van een vervangende trekker, zodat je zo weinig mogelijk tijd verliest en je je weg weer snel kunt vervolgen.

Repatriëring camper Frankrijk

Ga je rondreizen met de camper, dan wil je ook in Frankrijk zeker zijn van professionele hulp in het geval van een pech of schade. Naast hulp bij het bergen of repatriëren van vrachtwagens kun je bij de Moor Autoberging ook terecht voor repatriëring voor je camper. Wij zorgen voor een deskundige en veilige sleepdienst van de camper met speciaal materieel. Vaak dekt de verzekering de kosten van de repatriëring van de camper. In overleg met de verzekering kun jij in korte tijd je weg vervolgen met een gerepareerde camper, of met vervangend vervoer wanneer het nodig is om de camper te repatriëren uit Frankrijk.

De Moor Autoberging ? Altijd dicht bij de grens

Met ons gespecialiseerde materieel kan de berging of repatriëring in Frankrijk altijd veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Onze hulpdienst is bovendien 24/7 bereikbaar. Bijkomend voordeel is dat we dicht bij de Nederlandse grens zijn gevestigd. Zo kun je altijd rekenen op hulp van onze specialisten, waar je ook bent in Europa.

Wil je meer weten over de sleepdienst voor vrachtwagens van de Moor Autoberging? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! Met onze ervaren en gecertificeerde specialisten, gecombineerd met ons moderne materieel hebben we alles in huis om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On