Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
vrachtwagenberging autobergingemoor.nl
De Moor vrachtwagen berging
De specialist voor internationale vrachtwagen berging en repatriëring

Vrachtwagen berging en repatriëring in het buitenland

Het is erg vervelend als er een vrachtwagen is gestrand in het buitenland. De Moor Autoberging uit Goes helpt u met de berging en repatriëring uw vrachtwagen of bus in het buitenland. We zitten dichtbij de grens met het buitenland en verzorgen snel en deskundig een oplossing voor de internationale berging en repatriëring van uw vrachtwagen in het buitenland.

Berging naar elk gewenste locatie in het buitenland

Bij pech of schade aan een vrachtwagen of bus in het buitenland komen we voor de berging met speciaal materieel, geschikt voor zware berging. Voor spoed en acute meldingen zijn we 24/7 bereikbaar. We beschikken over de nieuwste bergingstrucks voor het ophalen van uw vrachtwagen of bus in het buitenland. Met onze vakkennis, ons ervaren team en de beschikking over een hypermodern wagenpark voor het uitvoeren van zware berging, kunnen wij de berging en repatriëring van iedere soort truck en bus in het buitenland aan. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat ze uw voertuig op de juiste manier bergen, met aandacht voor eventuele aanwezige schade en uw veiligheid.

Ook in het buitenland verzorgt De Moor Autoberging uit Goes het transport naar elk gewenste afleverlocatie. Een locatie in het buitenland waar uw gestrande vrachtwagen of bus bijvoorbeeld wordt gerepareerd of tijdelijk kan blijven staan. Kan de vrachtwagen of bus na berging in het buitenland niet ter plekke gerepareerd worden, dan verzorgen we ook het verdere transport. Met onze speciale transportwagens kunnen wij u in heel Europa helpen met de berging en repatriëring. Mocht het nodig zijn, dan werken we samen met collega’s in het buitenland voor noodhulp en berging.

Repatriëring vrachtwagen buitenland

Met onze speciale transportwagens verzorgen we berging en repatriëring van vrachtwagens en andere zwaar materieel, zoals bussen, in het buitenland. We halen uw vrachtwagen bij nood of pech vakkundig voor u op in heel Europa. Vanwege onze locatie in het zuiden van het land, vlakbij Antwerpen, zijn we snel ter plaatse in België, Frankrijk en ook Duitsland, Spanje en Italië liggen binnen ons bereik. 

Na een geslaagde internationale berging van de vrachtwagen of bus in het buitenland zorgt De Moor Autoberging uit Goes voor een vlotte afhandeling van het verdere transport van uw beschadigde of kapotte voertuig. We hebben alle capaciteiten om uw truck, touringcar of bus vanuit het buitenland  terug naar Nederland te transporteren. Voor het ophalen en repatriëren van vrachtwagens en bussen in het buitenland maken wij gebruik van specialistisch materieel, waarmee wij uw voertuig vakkundig, snel en veilig weer bij u afleveren.

Vervangende trekker nodig in het buitenland?


Terwijl wij uw gestrande vrachtwagen ophalen en afleveren bij uw gewenste locatie, bijvoorbeeld een garage of vestiging in het buitenland, is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. De Moor Autoberging heeft een vervangende trekker beschikbaar. U of uw chauffeur kan dan na berging van de truck de reis in het buitenland voortzetten. We nemen de vervangende trekker mee naar het buitenland, wat ons een interessante en flexibele aanbieder voor de berging en repatriëring van uw vrachtwagen in het buitenland maakt. 

Met onze kennis, ervaren team en speciaal materieel zijn we in staat uw voertuig in het buitenland snel te bereiken. Op het gebied van internationale berging en repatriëring in het buitenland is uw vrachtwagen of bus bij ons in goede handen. 

Meer weten over internationale vrachtwagen berging?

Heeft u vragen over het ophalen of de berging van een vrachtwagen in het buitenland? Wilt u weten wat de kosten zijn van repatriëring van een vrachtwagen in het buitenland? We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On