Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Luchtkussen berging vrachtwagens - de moor autoberging
De Moor Autoberging
Luchtkussen berging Zeeland
Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Vrachtwagenberging zeeland sleepdienst de moor autoberging
De Moor Autoberging
Vrachtwagenberging Zeeland
Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Vrachtwagenberging of zware berging autobergingemoor.nl
De Moor Autoberging
Vrachtwagen sleepdienst Zeeland

Vrachtwagenberging vraagt om een specialist

Vrachtwagenberging en andere zware berging is zeer specialistisch werk. Daarnaast is, behalve het gestrande voertuig veiligstellen, ook de veiligheid van uw chauffeur en eventuele omstanders erg belangrijk. Daarom moet dit met de grootste zorg gebeuren.

De vakmensen van De Moor Autoberging hebben ruime ervaring in vrachtwagenberging en transport van gestrand zwaar materieel. Wij staan klaar voor reparatie, berging en transport van divers zwaar materieel: van vrachtwagenberging, truckberging tot berging van landbouwmaterieel. U kunt verzekerd zijn van onze snelle service en vakbekwame medewerkers.

Vrachtwagenberging in heel Zeeland en buitenland

Ons werkgebied omvat geheel Zeeland voor reparatie, zware berging van uw vrachtwagen of zwaar materieel en transport. Maar ook als uw materieel gestrand is in het buitenland kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen transport van uw voertuig door heel Europa naar een locatie naar keuze, bijvoorbeeld uw gewenste garage of eigen werkplaats zodat reparatie snel kan beginnen. Zowel grote als kleine transporteurs kunnen terecht bij De Moor Autoberging.

vrachtwagenberging door de moor uit goes Vrachtwagen Sleepdienst

Met ons hypermoderne wagenpark en de nieuwste bergingstrucks kunnen we meer dan alleen berging van vrachtwagens en transporteren. Zo beschikken we over 220V aan boord en oa. snijbranders. Op die manier kunnen kunnen we in veel situaties uw voertuig weer mobiel krijgen bij ongeval of pech, en dat onder alle weersomstandigheden.

Stilstaan kost geld. De Moor helpt u op weg!

Valt uw logistiek stil als gevolg van pech of een ongeval? Dat is een zeer onwenselijke situatie, want iedere dag dat uw voertuig niet rijdt kost veel geld. De Moor Autoberging helpt u snel weer op weg. Laat daarom uw zware berging, in binnen- of buitenland uitvoeren door de ervaren vakmensen van de Moor Autoberging. Wij zijn gecertificeerd als sleepdienst voor vrachtwagens en vrachtwagen berging en daardoor onderdeel van het CMV-bergersnetwerk. CMV-bergers worden door Rijkswaterstaat ingeschakeld om kapotte auto’s en vrachtwagens zo snel mogelijk van de weg te verwijderen om de doorstroom te bevorderen.

Ons standaard werkgebied omvat Zeeland: Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Domburg, Renesse, Terneuzen, Cadzand, Breskens, Hulst, Yerseke, Rilland, Hoogerheide en Ossendrecht.
Vanuit onze centrale locatie in Goes, vlakbij de A58 en Antwerpen, hebben we altijd het voordeel van korte aanrijtijden. De gemiddelde aanrijdtijd is 25 minuten.

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On