Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Autoberging Zeeland lichte berging met de moor autoberging de bergingspecialist van Zeeland
De Moor Autoberging
De specialist voor autoberging in Zeeland
Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
De Moor Autoberging Trauma
24/7 Direct contact
De specialist voor autoberging in Zeeland

Autoberging nodig? Op De Moor Autoberging kunt u rekenen!

Plotseling stranden met uw voertuig is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Of u nu plots een technisch mankement heeft of betrokken bent bij een ongeval, het is goed om te weten dat u kunt rekenen op de snelle hulp van De Moor Autoberging.

Onze ervaren vakmensen repareren uw auto direct ter plaatse als dit mogelijk is. Zo kunt u snel uw weg vervolgen zonder te veel vertraging. Maar mocht dit niet direct lukken dan start De Moor Autoberging direct met het wegslepen van uw auto. Uw autoberging zal vlot en professioneel uitgevoerd worden en daarna kan uw auto worden vervoerd naar uw eigen dealer of schadeherstelbedrijf.

Autoberging met hulpdiensten Zeeland

Berging elektrische voertuigen

De Moor Autoberging is gespecialiseerd in de berging van EV en PHEV na een ongeval. Onze medewerkers zijn opgeleid en vakbekwaam om veilig te kunnen werken en diagnose te stellen aan elektrische voertuigen. NEN9140 wordt gehanteerd als leidraad in de opleidingen. Als het accupakket te warm wordt bestaat en een kans op een thermal runaway of als accupakketten in brand hebben moeten deze op de juiste manier gekoeld worden. Daarom beschikken wij over een salvagecontainer.

Salvage container of Waterdompelcontainer

De salvage container wordt met water gevuld zodat het water een maximaal koelend effect op het accupakket heeft en de energie uit de accu`s ontlaad door contact met het water. Bijkomend voordeel om een EV na brand in een waterdompelcontainer te plaatsen is dat het de milieuverontreiniging beperkt. Het vervuilde bluswater kan niet weglopen waardoor verdere milieuschade wordt voorkomen De Moor Autoberging is de specialist in Zeeland als het gaat over berging van elektrische voertuigen.

Vervangend vervoer van De Moor Autoberging

Moet uw auto worden gerepareerd en heeft u tijdelijk vervangend vervoer nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij De Moor Autoberging. Zo blijft u mobiel terwijl uw eigen voertuig weer gereed wordt gemaakt voor u.

Autoberging? Wij staan 24/7 voor u klaar

Soms blokkeert uw voertuig het overige wegverkeer. Daarom is het belangrijk dat uw auto zo snel mogelijk veilig gesteld wordt. De Moor Autoberging is daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Na uw oproep zijn we snel ter plaatse om de weg weer vrij te maken, dit met aandacht voor uw veiligheid en de omgeving. Met onze speciale bergingswagen kunnen wij de lichte berging eenvoudig en vlot uitvoeren.

Ons werkgebied omvat Zeeland: Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Domburg, Renesse, Terneuzen, Cadzand, Breskens, Hulst, Yerseke, Rilland, Hoogerheide en Ossendrecht.
Vanuit onze centrale locatie in Goes, vlakbij de A58, hebben we altijd het voordeel van korte aanrijtijden. De gemiddelde aanrijdtijd is 25 minuten.

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On