Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Vrachtwagen berging en zware berging voor zwaar materieel demoorautoberging.nl
De Moor Autoberging
De specialist voor autoberging en vrachtwagen berging in Zeeland

Berging: met kennis en ervaring uw voertuig veilig geborgen

Berging van uw auto of zware voertuig is een specialistische klus. Bij een veilige berging komt niet alleen kennis, maar ook veel ervaring kijken. Bergingsbedrijf De Moor beschikt over een ervaren team van vakmensen die uw voertuig op de juiste manier kunnen bergen. Met aandacht voor eventuele aanwezige schade en uw veiligheid. Ook beschikt ons bergingsbedrijf over een hypermodern wagenpark, waarmee we zowel lichte als zware berging met zorg kunnen uitvoeren. Kunnen we uw voertuig niet ter plekke repareren dan verzorgen we het transport naar uw gewenste garage.

Autoberging: uw voertuig snel en zorgvuldig geborgen

Autoberging is 1 van de specialisaties van De Moor Autoberging. Op het moment dat u met pech langs de weg komt te staan, in een sloot of greppel bent beland of schade heeft, wij verzorgen uw autoberging snel en nauwkeurig. Onze ervaring, gedegen vakmensen en speciaal materieel staan ervoor garant dat u en uw auto snel een veilige locatie bereiken. Met jarenlange ervaring op het gebied van autoberging is uw auto in goede handen. Na het succesvol veiligstellen van uw auto, transporteren we deze naar uw gewenste garage zodat snel kan worden begonnen met reparatie.

Vrachtwagen berging: ons hypermoderne wagenpark staat voor u klaar

Het bergen van Vrachtwagens vraagt niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om specifiek materieel om de klus te klaren. Bij vrachtwagen berging komen we te hulp met speciaal daarvoor bestemde wagens, die bij uitstek geschikt zijn voor de berging van zwaar materieel. Onze ervaring en het nieuwste materieel maakt dat we iedere soort vrachtwagen berging aankunnen. En na geslaagde vrachtwagen berging verzorgen we uiteraard ook het transport naar de afleverlocatie. Dit maakt dat de logistiek van uw bedrijf zo snel mogelijk hervat kan worden.

Vanuit Goes bergen we door heel Zeeland

Ons werkgebied omvat Zeeland: Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Domburg, Renesse, Terneuzen, Cadzand, Breskens, Hulst, Yerseke, Rilland, Hoogerheide en Ossendrecht.
Vanuit onze centrale locatie in Goes, vlakbij de A58, hebben we altijd het voordeel van korte aanrijtijden. De gemiddelde aanrijdtijd is 25 minuten.

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On