Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Autotransport en tansport zwaar materieel demoorautoberging.nl

Uw auto of bedrijfsvoertuig uit het buitenland laten halen? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden en scherpe tarieven.

Autotransport de Moor

Uw auto halen uit het buitenland? Geen probleem bij De Moor!

Bent u gestrand met uw voertuig terwijl u in het buitenland bent dan is dat natuurlijk erg vervelend. Niet alleen omdat uw vreest dat u uw reis moet onderbreken, maar ook alles wat er komt kijken bij het auto halen uit het buitenland. Maar gelukkig is er een eenvoudige oplossing: wij verzorgen, snel en deskundig, autotransport Nederland en autotransport Europa. Na het auto halen uit het buitenland kunnen wij uw gestrande auto afleveren op de locatie van uw keuze. Bijvoorbeeld een schadeherstelbedrijf of uw eigen dealer.

Vervangend vervoer nodig in het buitenland?

Terwijl wij uw gestrande auto afleveren bij uw gewenste garage, wilt u misschien uw eigen reis kunnen vervolgen. In dat geval is het goed om te weten dat u bij De Moor Autoberging gebruik kunt maken van vervangend vervoer.

Repatriëring van bedrijfsvoertuigen

Ook voor zakelijke logistieke branches is De Moor Autoberging uw specialist voor het auto halen uit het buitenland of uw bedrijfsvoertuigen repatriëren. Met onze speciale transportwagens verzorgen we autotransport Europa en autotransport Nederland. Mocht het nodig zijn dan werken we samen met onze buitenlandse collega’s voor noodhulp en berging. Met ons hypermoderne wagenpark kunnen we eenvoudig uw auto of vrachtwagen halen uit het en transporteren naar Nederland. Naast bestelbussen zijn wij ook gespecialiseerd in de vrachtwagenberging. Heeft u pech met uw vrachtwagen in het buitenland maar dan gebruik van onze repatriëring service voor vrachtwagen uit het buitenland. Heeft u een eigen werkplaats voor uw voertuigen dan kunnen we daar natuurlijk uw gestrande auto afleveren zodat reparatie snel kan starten.

Kosten van auto halen uit het buitenland

Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van de repatriëring? Het kan goed zijn om dit vooraf te weten, zodat u kunt inschatten of het ophalen van uw auto uit het buitenland en reparatie in Nederland voordeliger is in plaats van reparatie ter plaatse.

Copyright De Moor Autoberging 2022 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: Steketee Online en [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On