Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Autotransport en tansport zwaar materieel demoorautoberging.nl
Snel autotransport binnen de Benelux
Gestrand in de Benelux? Wij halen uw auto direct op!

Uw auto of bedrijfsvoertuig direct uit het buitenland laten halen? Vraag naar onze scherpe tarieven.

Autotransport de Moor

Noodweer Italië

Door het extreme noodweer rond het Gardameer in Italië is er veel schade aan auto’s ontstaan. Wij bij De Moor Autoberging willen u laten weten dat u niet alleen bent in deze moeilijke situatie. Wij staan klaar om u te helpen met het transport van uw auto vanuit Italië naar Nederland. Ongeacht of uw auto verzekerd of onverzekerd is, wij zorgen voor een veilig en betrouwbaar transport voor iedereen.

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen om de details te bespreken en we zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te helpen. Ons team is 24/7 bereikbaar om u te ondersteunen in deze onzekere tijd.

De eerste autotransporten naar Nederland zijn onderweg:

Direct uw auto halen uit het buitenland?

Bent u gestrand met uw voertuig terwijl u in het buitenland bent dan is dat natuurlijk erg vervelend. Niet alleen omdat uw vreest dat u uw reis moet onderbreken, maar ook alles wat er komt kijken bij het auto halen uit het buitenland. Maar gelukkig is er een eenvoudige oplossing: wij halen, snel en direct uw auto op uit het buitenland. Ons werkgebied is de gehele Benelux. Bent u gestrand in Luxemburg, België of Nederland dan halen wij uw auto direct op. Nadat wij de auto hebben opgehaald kunnen wij uw gestrande auto afleveren op de locatie van uw keuze. Bijvoorbeeld een schadeherstelbedrijf of uw eigen dealer.

Auto met spoed ophalen uit het buitenland

Vervangend vervoer nodig in het buitenland?

Ons werkgebied voor repatriëring is de gehele Benelux maar ook als u gestrand bent in Duitsland staan we voor u klaar. Terwijl wij uw gestrande auto afleveren bij uw gewenste garage, wilt u misschien uw eigen reis kunnen vervolgen. In dat geval is het goed om te weten dat u bij De Moor Autoberging gebruik kunt maken van vervangend vervoer.

Repatriëring van bedrijfsvoertuigen

Ook voor zakelijke logistieke branches is De Moor Autoberging uw specialist voor het auto halen uit het buitenland of uw bedrijfsvoertuigen repatriëren. Met onze speciale transportwagens verzorgen we autotransport Europa en autotransport Nederland. Mocht het nodig zijn dan werken we samen met onze buitenlandse collega’s voor noodhulp en berging. Met ons hypermoderne wagenpark kunnen we eenvoudig uw auto of vrachtwagen halen uit het en transporteren naar Nederland. Naast bestelbussen zijn wij ook gespecialiseerd in de vrachtwagenberging. Heeft u pech met uw vrachtwagen in het buitenland maar dan gebruik van onze repatriëring service voor vrachtwagen uit het buitenland. Heeft u een eigen werkplaats voor uw voertuigen dan kunnen we daar natuurlijk uw gestrande auto afleveren zodat reparatie snel kan starten.

Kosten van auto halen uit het buitenland

Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van repatriëring in de Benelux? Wij verzorgen na uw aanvraag direct transport van uw auto of bedrijfswagen en is dus geen sprake van gecombineerd transport. Het kan goed zijn om dit vooraf te weten, zodat u kunt inschatten of het ophalen van uw auto uit het buitenland en reparatie in Nederland voordeliger is in plaats van reparatie ter plaatse.

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On