Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
autoberging de moor. Bergingsspecalist van Zeeland
De Moor Autoberging
De specialist voor autoberging, pechhulp en autotransport uit Zeeland

3 generaties De Moor actief in Zeeland

Reparaties, takelen en bergen: dat omschrijft 3 generaties De Moor mannen het beste. Sinds zijn vader in de jaren ‘70 een Opel Blitz verbouwde tot takelwagen en
daarmee het aangewezen bergingsbedrijf in Noord-Beveland werd, kreeg Marcel de Moor alles rondom bergen en takelen met de paplepel ingegoten thuis.

In 2006 nam Marcel het stokje definitief over van De Moor senior en verhuisde het groeiende bergingsbedrijf De Moor naar een centrale locatie in Goes, vlak aan de A58. En daar blijft het niet bij want het bergingsbedrijf zal binnenkort een tweede vestiging gaan openen, waardoor heel Zeeland nog sneller bereikbaar is.

De Moor Autoberging: specialist autoberging voor lichte en zware berging

Op dit moment telt het team 5 ervaren vakmensen en maarliefst 9 wagens, die kunnen worden ingezet voor berging en transport van voertuigen tot 3500 kg. En ook voor zware berging van voertuigen vanaf 3500 kg, zoals vrachtwagens, bussen en landbouwmaterieel, kunnen we de Moor gerust de specialist autoberging noemen. De Moor Autoberging is TÜV gecertificeerd en maakt gebruik van de nieuwste bergingstrucks die zijn voorzien van alle benodigde moderne technieken.

De Moor Autoberging heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Behalve professioneel bergen en transporteren, staat bij bergingsbedrijf De Moor duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo liggen er op het dak van het bergingsbedrijf 450 zonnepanelen, die het bedrijf ruimschoots voorzien van duurzame energie.

Ook zet De Moor Autoberging, met de nieuwste bergingstrucks, in op verlaging van uitstoot van schadelijke stoffen. Bijna alle voertuigen bij het bergingsbedrijf zijn voorzien van Euro 6-motoren, en dit zijn momenteel de schoonste motoren.

Maak kennis met de nieuwste bergingstruck: de Rotator

In het 3e kwartaal van 2021 zal De Moor Autoberging gaan werken met de Rotator; die op dit moment gebouwd wordt. Deze Rotator is het ultieme bergingsvoertuig voor zware berging. Met een speciale zwenkbare kraanarm, die 360 graden kan draaien, wordt het bergen op lastige plekken veel eenvoudiger.

Bergingsbedrijf De Moor: innovatief en professioneel

Voor alle mogelijke bergingen is bergingsbedrijf de Moor uw aangewezen partij. Meer weten over wat de Moor Autoberging voor u kan betekenen?

Copyright De Moor Autoberging 2022 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: Steketee Online en [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On