Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
De Moor autoberging werkt voor zware berging met een KingTowTruck 1150 rotator recovery towtruck
De Moor Autoberging
De specialist voor autoberging, pechhulp en autotransport uit Zeeland

3 generaties De Moor actief in Zeeland

Reparaties, takelen en bergen: dat omschrijft 3 generaties De Moor mannen het beste. Sinds zijn vader in de jaren ‘70 een Opel Blitz verbouwde tot takelwagen en daarmee het aangewezen bergingsbedrijf in Noord-Beveland werd, kreeg Marcel de Moor alles rondom bergen en takelen met de paplepel ingegoten thuis. In 2006 nam Marcel het stokje definitief over van De Moor senior en verhuisde het groeiende bergingsbedrijf De Moor naar een centrale locatie in Goes, vlak aan de A58.

Bergingsbedrijf de De Moor: specialist autoberging voor lichte en zware berging

Op dit moment telt het team 5 ervaren vakmensen en maar liefst 9 wagens, die kunnen worden ingezet voor berging en transport van voertuigen tot 3500 kg. En ook voor zware berging van voertuigen vanaf 3500 kg, zoals vrachtwagens, bussen en landbouwmaterieel, kunnen we de Moor gerust de specialist autoberging noemen. De Moor Autoberging is TÜV gecertificeerd en maakt gebruik van de nieuwste bergingstrucks die zijn voorzien van alle benodigde moderne technieken.

De Moor Autoberging heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Behalve professioneel bergen en transporteren, staat bij bergingsbedrijf De Moor duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo liggen er op het dak van het bergingsbedrijf 450 zonnepanelen, die het bedrijf ruimschoots voorzien van duurzame energie. Ook zet De Moor Autoberging, met de nieuwste bergingstrucks, in op verlaging van uitstoot van schadelijke stoffen. Bijna alle voertuigen bij het bergingsbedrijf zijn voorzien van Euro 6-motoren, en dit zijn momenteel de schoonste motoren.

Speciale bergingstruck: de Rotator

Een Rotator is de ultieme bergingsauto voor zware berging.  De auto is uitgerust met een speciale zwenkbare kraanarm, die 360 graden kan draaien, daardoor wordt het bergen op lastige plekken veel eenvoudiger. Het is ons antwoord op de toenemende behoefte om wegen snel vrij en toegankelijk te maken en om moeilijke bergings- en hefwerkzaamheden zelf aan te kunnen, zonder een beroep te moeten doen op een kraanbedrijf. Wij werken met een Rotator van het merk KingTow. Werken met de bergingsvoertuigen van KingTow leidt tot efficiencyvoordeel: bergingen kunnen sneller worden uitgevoerd en daardoor zijn ook de kosten voor onze klanten lager.

Bergingsbedrijf De Moor: innovatief en professioneel

Voor alle mogelijke bergingen is bergingsbedrijf de Moor uw aangewezen partij. Meer weten over wat de Moor Autoberging voor u kan betekenen?

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On