Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Autotransport en tansport zwaar materieel demoorautoberging.nl
De Moor Autoberging
De specialist voor autotransport uit Zeeland

Autotransport plannen? Autotransport en transport van zwaar materieel vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden

Autotransport de Moor

Autotransport: uw auto veilig vervoerd van A naar B

Ook voor autotransport van 1 of meerdere voertuigen kunt u rekenen op De Moor Autoberging. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in auto transporteren op een veilige en vakkundige manier. Dankzij onze hypermoderne autotransporters is uw autotransport altijd op korte termijn te realiseren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw klassieke auto te laten transporteren naar een locatie waar deze opgeknapt kan worden. Mocht uw auto (tijdelijk) niet kunnen of mogen rijden op de openbare weg dan is autotransport door De Moor Autoberging een uitstekende keus.

Autotransport van zwaar materieel

Ook zwaar materieel zoals touringcars, kraanwagens, hoogwerkers of landbouwvoertuigen kunnen wij voor u transporteren. Deze zwaardere vorm van auto transport is geen enkel probleem voor de vakmensen bij De Moor Autoberging. Ons materieel is geschikt voor iedere zware klus op het gebied van transport en berging. Met speciale autotransporters kunnen we uw zware voertuigen opladen of veilig stellen, afhankelijk van uw wensen.

Werkgebied Nederland en Europa

Ons autotransport werkgebied omvat geheel Nederland en Europa. Vanuit onze vestiging in het zuiden van Nederland zijn we zo over de grens van België op weg naar Frankrijk. Of een andere Europese bestemming.  Het maakt voor ons niet uit waar we naartoe moeten gaan om uw auto of zware voertuig te transporteren. Wilt u uw mooie cabrio naar Zuid-Frankrijk overbrengen? Of een antieke auto vanuit Italië naar Nederland laten komen? Een mooie occasion uit Duitsland ophalen? Dat doen we graag voor u! Wij zijn er daar en waar u ons nodig heeft, en altijd op korte termijn beschikbaar. Ook als u meerdere auto’s wilt laten transporteren kunt u terecht bij ons. Wij beschikken over autotransporters waarmee we meerdere voertuigen tegelijk kunnen transporteren.

Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van het autotransport of transport van uw zwaar materieel?

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On