Locaties Autoberging de Moor in Zeeland
Berging Westerscheldetunnel 1
De Moor Autoberging
De specialist voor vrachtwagen berging in Zeeland

Een calamiteit langs de weg met uw vrachtwagen en is vrachtwagenberging nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar

Berging vrachtwagen door de Moor Vrachtwagenberging

Berging vrachtwagen: professionele en zorgvuldige berging

Berging van uw vrachtwagen moet met de grootste aandacht gebeuren. Het is niet alleen erg belangrijk dat uw voertuig zo snel mogelijk vrij komt, ook het overige verkeer mag geen hinder ondervinden. Daarom komen we, in geval van pech of ongeval met uw voertuig, altijd zo spoedig mogelijk om direct te kunnen starten met de zware berging van de vrachtwagen.

Truckberging: er is weinig wat ons wagenpark niet aankan

Bij De Moor Autoberging beschikken we over een wagenpark dat speciaal geschikt is voor de zware berging van vrachtwagens en ander groot materieel. Er is weinig wat ons krachtige materieel niet aan kan. Behalve speciaal materieel beschikt De Moor ook over uitstekende vakmensen, die veel ervaring hebben met lostrekken, zware berging en veiligstellen van vrachtwagens. Daarnaast hebben we 220V en snijbranders aan boord, wat in voorkomende gevallen bij het loskrijgen van uw vrachtwagen erg praktisch is.

Truckberging door de moor autoberging uit goes

Berging vrachtwagen, reparatie en eventueel vervoer

Na een geslaagde truckberging kijken we of uw voertuig ter plaatse kan worden gerepareerd. Helaas is dit soms niet het geval. In die situatie gaan we verder dan het veiligstellen van uw vrachtwagen en zullen we uw voertuig naar een door u gewenste locatie vervoeren. Zo kunt u op korte termijn starten met reparatie, bijvoorbeeld in eigen werkplaats of gewenste garage, en rijdt uw vrachtwagen in de kortste tijd weer door heel Zeeland en omstreken.

Vanuit Goes bergen we door heel Zeeland en ver daarbuiten

Ons werkgebied omvat de provincie Zeeland en een deel van Noord Brabant: Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Domburg, Renesse, Terneuzen, Cadzand, Breskens, Hulst, Yerseke, Rilland, Hoogerheide en Ossendrecht. Vanuit onze centrale locatie in Goes, vlakbij de A58 en de Belgische grens zijn we ook zo in het buitenland om gestrande vrachtwagens te repatriëren.

Vrachtwagenberging nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Copyright De Moor Autoberging 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Realisatie: [b]reik.
AutoVerhuurNederland & Drive On